Havelock Vetinari
Мнения : 43 Дошъл в Дискъ на : 04.11.2013 Възраст : 35 Местоположение : Анкх-Морпорк
| Заглавие: Narnia Вто Ное 05, 2013 8:10 am | |
| Хайде, не може да ми кажете, че няма Нарния фенове | |
|
Еск Архиканцлер
Мнения : 852 Дошъл в Дискъ на : 03.08.2009 Възраст : 36 Местоположение : Невидимия Университет, Анкх-Морпорк
| Заглавие: Re: Narnia Вто Ное 05, 2013 4:17 pm | |
| Аз! ^_^ Ама на книгите. Като бях малка, имах и един любим филм по "Лъвът, вещицата и дрешникът", но новата екранизация на книгата нещо не ме трогна, нз защо. Иначе, това са едни от любимите книги от детството ми. Имам първите им издания, едни кафяви. На борсата се бяха оплакали на мама, че много лошо вървят, даже едвам издадоха последната част, колкото да им е завършена поредицата. Но после като се появиха филмите, "Труд" ги издадоха наново и този път магията се получи... Много хубава история. И много любима. Вълшебният дрешник... | |
|
Havelock Vetinari
Мнения : 43 Дошъл в Дискъ на : 04.11.2013 Възраст : 35 Местоположение : Анкх-Морпорк
| Заглавие: Re: Narnia Сря Ное 06, 2013 9:39 pm | |
| браво, супер. И аз предпочитам тези отделните издания, а не тази манифактура, която са я изкарали с размера на тухла итонг. евала на Труд, че са положили труд за целта и са я преиздали. Филмите обаче са... за съжаление една много малка троха от цялата история, която в действителност се случва в тях | |
|
The Grim Reaper СМЪРТ
Мнения : 171 Дошъл в Дискъ на : 05.08.2009 Възраст : 34 Местоположение : Death's Domain
| Заглавие: Re: Narnia Пон Дек 23, 2013 11:30 am | |
| АЗ КАТО БЯХ ВТОРИ-ТРЕТИ КЛАС, В УЧИЛИЩЕ ИДВА ЕДНА ЛЕЛКА ДА НИ ГИ РЕКЛАМИРА... АЗ МНОГО ГИ ИСКАХ, АМА НАШИТЕ ТАКА И НЕ МИ ГИ КУПИХА МАЙ БАШ ПО ТОВА ВРЕМЕ ВЪРВЕШЕ ЕДИН СЕРИАЛ ПО "ПЛАВАНЕТО НА "РАЗСЪМВАНЕ". СЛЕД КАТО ИЗЛЕЗЕ ПЪРВИЯ ФИЛМ СИ ВЗЕХ "ПЛЕМЕННИКЪТ НА МАГЬОСНИКА" И "ЛЪВЪТ, ВЕЩИЦАТА И ДРЕШНИКЪТ" И МНОГО МИ ХАРЕСАХА. ВЕЧЕ МИ БЯХА МНОГО ДЕТСКИ, НО НЕ ПО ОНЗИ "ОФ, КВА Е ТАЯ ДЕТИНСКА ТЪПНЯ" НАЧИН, АМИ "КАКВИ ХУБАВИ ДЕТСКИ КНИГИ, ТРЯБВАЛО Е ДА ГИ ПРОЧЕТА ПО-РАНО". МРЪН.
ИНАЧЕ ЗА ФИЛМИТЕ - ПЪРВИЯТ МНОГО МИ ХАРЕСА, ВТОРИЯТ МИ БЕШЕ НЯКАКЪВ БЕЗРАЗЛИЧЕН, ТРЕТИЯТ ОЩЕ НЕ СЪМ ГО ГЛЕДАЛА. | |
|
Havelock Vetinari
| Заглавие: Re: Narnia Пон Дек 23, 2013 1:33 pm | |
| | |
|