Светъ нъ Дискъ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Светъ нъ Дискъ

Запувядъйтъ в Светъ нъ Дискъ, дом нъ Вещици, Магесници и всекаква другъ нивируятна Сган!

ИндексPortalГалерияПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Прасоколеден Подарък

Go down 
+4
Кестен
coolwind
Freki
Tristan
8 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Tristan
Костенурът
Костенурът
Tristan

Дошъл в Дискъ на : 03.08.2009
Възраст : 30 Местоположение : Ланкър

Прасоколеден Подарък Empty
ПисанеЗаглавие: Прасоколеден Подарък   Прасоколеден Подарък Icon_minitimeПон Ное 07, 2011 9:24 pm

Идеята е следната: да уважиме Дядо Прас и духа на Прасоколеда тази година като... си обменим подаръци! АХЪМ, разбира се, подаръците ще са си от самия Дядо Прас, но ние ще му помогнем малко с изпращането. Razz

Как ще стане това? В тази тема можете да се запишете за обмяната до 24ти ноември. При записването си ми изпращате адреса си (земния, не дисковия моля) на лично съобщение. До две седмици ще са се събрали достатъчно хора, вярвам. Smile След което ще разбъркам имената ви и всеки един от вас ще получи един Изкючително Таен адрес по ЛС.

След това имате месец да пратите на дадения форумец някакво малко подаръче по пощата. Книжка, зайче, ястие по рецепта на Гита Ог, парче анкх-морпорска тиня - каквото и да е било, стига да е в духа на Диска и да се побира в пощенски плик. Плюс писмо от самия Дядо, иска ли питане. Wink На 25 декември, на връх Прасоколеда, всичко ще си отворим подаръците заедно и ще се разбере от кой Дядо Прас сме ги получили. santa

Е, какво мислите? cheers

Записани:
1. Tristan - изпратен - получен!
2. Еск - изпратен - получен!
3. Freki - изпратен - получен!
4. coolwind - изпратен
5. Кестен - изпратен - получен!
6. RADOSTina - изпратен - получен!
7. The Grim Reaper - изпратен - получен!
8. Gytha Ogg - изпратен

Последната промяна е направена от Tristan на Нед Яну 08, 2012 10:44 pm; мнението е било променяно общо 18 пъти
Върнете се в началото Go down
https://intothediscworld.forumotion.com
Freki
Старши Форумен Глобален Наставник
Freki

Дошъл в Дискъ на : 04.08.2009
Възраст : 40 Местоположение : In Valhalla's Great Backyard

ПисанеЗаглавие: Re: Прасоколеден Подарък   Прасоколеден Подарък Icon_minitimeПон Ное 07, 2011 11:48 pm

Иво, не си мисли, че не те прозрях, ще изпратиш на всeки своя адрес, за да получиш всички подаръци. Просто не знам как може да си такъв Гринч. Shame on you!
Инак - пишете ме и мен. Аз искам зайче. влюбено
Tristan
Костенурът
Костенурът
Tristan

ПисанеЗаглавие: Re: Прасоколеден Подарък   Прасоколеден Подарък Icon_minitimeВто Ное 08, 2011 12:40 am

Freki написа:
Иво, не си мисли, че не те прозрях, ще изпратиш на всeки своя адрес, за да получиш всички подаръци. Просто не знам как може да си такъв Гринч. Shame on you!
Инак - пишете ме и мен. Аз искам зайче. влюбено

Какво ще кажеш да изпратя твоя адрес на половината участници, а моя - на другата? Грибо

Иначе не е нужно да тичате, да се блъскате и ръгате!! Има място за всички! cheers
coolwind
Вещицъ
Вещицъ
coolwind

Възраст : 31 Местоположение : Блуждаещ дух

ПисанеЗаглавие: Re: Прасоколеден Подарък   Прасоколеден Подарък Icon_minitimeВто Ное 08, 2011 9:31 am

cheers Сел ме нави. Laughing
http://devouring-blue.blogspot.com/
Tristan
Костенурът
Костенурът
Tristan

ПисанеЗаглавие: Re: Прасоколеден Подарък   Прасоколеден Подарък Icon_minitimeСря Ное 09, 2011 11:45 pm

coolwind написа:
cheers Сел ме нави. Laughing

Уу, браво, Ради, много се радвам когато човек сам самичъйк поеме инициативата! Laughing

А към останалите: просто не си правете илюзии, че ще се измъкнете. В кюпа сте всите!! Rolling Eyes
Кестен

Кестен

Дошъл в Дискъ на : 08.08.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Прасоколеден Подарък   Прасоколеден Подарък Icon_minitimeСъб Ное 12, 2011 8:52 pm

Вида ми обеща че ще ми доредактира книжката ако пиша тук и ето на пиша =)
Ако ми пращате Адрес по добре да е на скайпата, че много често ме логоффа форума.
RADOSTina
Стражник
Стражник
RADOSTina

Дошъл в Дискъ на : 07.08.2009
Възраст : 32 Местоположение : София (нищо оргинално не ми хрумна :( )

ПисанеЗаглавие: Re: Прасоколеден Подарък   Прасоколеден Подарък Icon_minitimeНед Ное 13, 2011 7:00 am

И аз искам Smile) (само се чудя как подарък в стил Сладкиш на Леля Ог ще се събере в пощенски плик Ms. Green ...някаква нанотехнология ще трябва да се използва)
Tristan
Костенурът
Костенурът
Tristan

ПисанеЗаглавие: Re: Прасоколеден Подарък   Прасоколеден Подарък Icon_minitimeНед Ное 13, 2011 5:29 pm

RADOSTina написа:
И аз искам Smile) (само се чудя как подарък в стил Сладкиш на Леля Ог ще се събере в пощенски плик Ms. Green ...някаква нанотехнология ще трябва да се използва)

Значи не си виждала някои по-специални Лелински сладкиши. Визирам желираните изделия. Laughing

Иначе супер, не забравяйте да ми пратите адреса си на лично съобщение тук. Ии, разбира се, все още очаквам разни индивиди, като Марток, Веси, Лю, Ноби и Насти да драснат едно мнение тук. Не боли, обещавам. Twisted Evil
The Grim Reaper
СМЪРТ
СМЪРТ
The Grim Reaper

Дошъл в Дискъ на : 05.08.2009
Възраст : 34 Местоположение : Death's Domain

ПисанеЗаглавие: Re: Прасоколеден Подарък   Прасоколеден Подарък Icon_minitimeЧет Ное 24, 2011 12:30 pm

ЗАПИС santa
Gytha Ogg
Върховнъ Майкъ
Върховнъ Майкъ
Gytha Ogg

Възраст : 39 Местоположение : Ланкър

ПисанеЗаглавие: Re: Прасоколеден Подарък   Прасоколеден Подарък Icon_minitimeЧет Ное 24, 2011 1:33 pm

ОООООО!!!! Искам и аз подаръци Smile "зсапис"
Tristan
Костенурът
Костенурът
Tristan

ПисанеЗаглавие: Re: Прасоколеден Подарък   Прасоколеден Подарък Icon_minitimeПет Ное 25, 2011 6:31 pm

Затваряме записването, твари! Достатъчно ви чакахме. Всеки от вас е получил лично съобщение с тайния си получател... Време е да помогнете на дядо Прас с пращането на подаръка! Smile

Пишете в тази тема като пратите/получите нещо. Ще ъпдейтвам списъка в първия пост.

И разбира се, не отваряйте писмото преди 25ти декември! Wink
Tristan
Костенурът
Костенурът
Tristan

ПисанеЗаглавие: Re: Прасоколеден Подарък   Прасоколеден Подарък Icon_minitimeНед Дек 11, 2011 2:10 pm

Вчера пуснах моя по пощата! sunny Дано да пристигне навреме...
Tristan
Костенурът
Костенурът
Tristan

ПисанеЗаглавие: Re: Прасоколеден Подарък   Прасоколеден Подарък Icon_minitimeЧет Дек 22, 2011 10:48 pm

Някой да е получил нещо? Че Коледа наближава със скорост Фреки, мернала Магазин за Архизлодейски Артифакти. :Р
Freki
Freki

ПисанеЗаглавие: Re: Прасоколеден Подарък   Прасоколеден Подарък Icon_minitimeЧет Дек 22, 2011 11:11 pm

Аз моя прилежно го пратих, но нищо не съм получила още, уви.
Tristan
Костенурът
Костенурът
Tristan

ПисанеЗаглавие: Re: Прасоколеден Подарък   Прасоколеден Подарък Icon_minitimeСъб Дек 24, 2011 8:43 pm

Като гледам всичко е изпратено... ако получите след Коледа, отваряте и пишете тук, да се похвалите какво сте получили! Very Happy
Кестен

Кестен

Дошъл в Дискъ на : 08.08.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Прасоколеден Подарък   Прасоколеден Подарък Icon_minitimeПон Дек 26, 2011 8:53 pm

Муа си получи подарака, тъй като има само един човек който все още ме нарича Кестен подозирам на кой му е поникнала брада и зурла, но все пак...

Прибирам си се аз в къщи на 26-ти, демек днес вечерта струпвам багаща сритвам компа да тръгне и след като не трагва се навирам под бюрото да му пусна тока. Дигам глава да проверя има ли ехект и на клавиатурата погледът ми фиксира син пакет с мечета и пощенски плик написана с изключително красив почерк. След известни мъки и консултации с полиграфи установих че надписът гласи: Зъ, кЕстеНъ; уТ! дЕду. Праззс...

А вътре мило писанце и топло шалче.

Благодаря на въпросния дЕду. за подаръка и посланието. Дано пожарите и наводненията са по-нарядко вдомът му тази година или поне да живее близо да водната пърта за да бъдат удав... потушавани по бързо.
Еск
Архиканцлер
Архиканцлер
Еск

Възраст : 37 Местоположение : Невидимия Университет, Анкх-Морпорк

ПисанеЗаглавие: Re: Прасоколеден Подарък   Прасоколеден Подарък Icon_minitimeВто Дек 27, 2011 11:16 am

Аз те наричам Кестен и не съм ти пращала подарък. Явно сме двама. Razz
Дядо Прас мина и през нас и ми остави подаръци за куп магьосници^^ Желирани жаби на Леля Ог за Ковчежника, които дса с по-малко странични ефекти, фъстъци за Библиотекаря, модел на един от малките свинчовци на Дядо Прас за Пондър и Хекса, а за мен - ритуални свещи и три магически пръчици, изпълняващи желания.
Все още не съм запалила свещите и изпробвала пръчиците, но част от жабите вече заминаха (не при Ковчежника, уви), а скоро фъстъците ще бъдат сполетени от същата съдба. Така де, Архканцлерът е с привилегии. Ms. Green
След заплахата за един конкретен подарък за следващата Прасоколеда, се наложи да преосмисля заминаването си и да се замисля за завръщане...
Даа, та такива работи.
Весела Прасоколеда! Ms. Green
Били, коледната поща е една от най-страхотните ти идеи досега. Very Happy

п.п. Фреки е най-якият Старши наставник в историята. влюбено
http://nookofselene.wordpress.com/
RADOSTina
Стражник
Стражник
RADOSTina

Дошъл в Дискъ на : 07.08.2009
Възраст : 32 Местоположение : София (нищо оргинално не ми хрумна :( )

ПисанеЗаглавие: Re: Прасоколеден Подарък   Прасоколеден Подарък Icon_minitimeЧет Дек 29, 2011 7:14 am

И на ме ми донесе подарък в една толкова сладка червена кутийка, че не знам как издържах до 25ти да не я отворя. Но няма пък да ви кажа какво ми донесе :Р . Да запазя мистерията на Прасоколеда Very Happy

ПП: За елфа (елфите) организатори - Сууупер идея и изпълнение! Мерси, Благодарску!
Tristan
Костенурът
Костенурът
Tristan

ПисанеЗаглавие: Re: Прасоколеден Подарък   Прасоколеден Подарък Icon_minitimeПет Дек 30, 2011 6:08 pm

RADOSTina написа:
И на ме ми донесе подарък в една толкова сладка червена кутийка, че не знам как издържах до 25ти да не я отворя. Но няма пък да ви кажа какво ми донесе :Р . Да запазя мистерията на Прасоколеда Very Happy

ПП: За елфа (елфите) организатори - Сууупер идея и изпълнение! Мерси, Благодарску!

Радост, организацията те задължава да споделиш какво си получила! Пише го в контракта, който подписа. Razz (също така се съгласи да ни изпращаш курабийки всеки петък, докато Фреки не се пенсионира. Very Happy КЪДЕ СА??)

Иначе дочух, че и Рийпърката е получила нещо. Да разкаже! Razz А останалите... къде са ви подаръците? И най-важното: защо аз не съм получил нищо?? Водопад
coolwind
Вещицъ
Вещицъ
coolwind

ПисанеЗаглавие: Re: Прасоколеден Подарък   Прасоколеден Подарък Icon_minitimeПет Дек 30, 2011 8:08 pm

Съжалявам, Биуи, надявам се да не се е загубил, пратих го още на 13ти, не знам защо не пристига. Crying or Very sad
Еск
Архиканцлер
Архиканцлер
Еск

Възраст : 37 Местоположение : Невидимия Университет, Анкх-Морпорк

ПисанеЗаглавие: Re: Прасоколеден Подарък   Прасоколеден Подарък Icon_minitimeПет Дек 30, 2011 8:44 pm

Ради, разкажи на теб какво ти донесе Дядо Прас? Very Happy
http://nookofselene.wordpress.com/
coolwind
Вещицъ
Вещицъ
coolwind

ПисанеЗаглавие: Re: Прасоколеден Подарък   Прасоколеден Подарък Icon_minitimeСъб Дек 31, 2011 12:03 am

Ами на мен още нищо, макар че май е добре пак да си проверя пощенската кутия. Very Happy
Freki
Freki

ПисанеЗаглавие: Re: Прасоколеден Подарък   Прасоколеден Подарък Icon_minitimeНед Яну 01, 2012 11:04 am

И аз ходих до пощата чак да го диря, но казаха - не, няма, сигур' не си била послушна. Тъй рекоха.
Gytha Ogg
Върховнъ Майкъ
Върховнъ Майкъ
Gytha Ogg

Възраст : 39 Местоположение : Ланкър

ПисанеЗаглавие: Re: Прасоколеден Подарък   Прасоколеден Подарък Icon_minitimeЧет Яну 05, 2012 1:37 pm

Аз утре ще ходя до пощата за проверя какво има там за мен (оставили са ми бележка да ги посетя)....
Freki
Freki

ПисанеЗаглавие: Re: Прасоколеден Подарък   Прасоколеден Подарък Icon_minitimeЧет Яну 05, 2012 2:51 pm

E, доживях и аз да получа подарък от Дядо Прас! What a Face
В чорапа си намерих най-различни полезни нещица, сега ще ви разкажа. Първо - имаше писмо. Трябва да ви кажа, че то малко ме обърка. Беше адресирано до:
"Фермерката Фреки
Невидимата Ферма
баира над горичката
село Жадно Гърло, Ланкър, Овнерог"
Не знам защо Дядо Прас така жестоко се е объркал, че съм отишла да живея в някаква си ферма, където да бъда принудена с честен труд да си изкарвам прехраната. Аз никога не бих напуснала Невидимия Университет, където ми е мястото - на препълнените трапези. Това обяснява и защо подаръка се забави толкова - бил е препращан много пъти, за да стигне на правилния адрес.
Както и да е, в плика намерих картичка с весела крава-кънкьорка (как ли прави троен аксел?!) От написаното в картичката научих, че тази година е годината на Веселата Крава, нещо, което ми беше убягнало, трябва да си призная. Аз си мислех, че е годината на Миризливия Хамстер, но Дядо Прас би трябвало да знае по-добре.
Та, по случай Новата Година на Веселата Крава добрият, червендалест, понапит старец ми беше напълнил чорапа с всевъзможни кравешки подаръци. Не, не най-новия модел доячна машина. Имаше шоколад - разбира се Милка. Любимия вид на Иво т.е. Дядо Прас. Също така малко тефтерче с чиби кравичка на корицата, молив с кравешки шарки и отбелязка за книги с мгнит (и с кравешки шарки), която определено ще влезе в употромагьосам. И най-големият подарък - вземащата дъха, невероятно интересна книга "The Cow who Fell in the Canal". Казвам ви, отдавна не бях чела толкова интересна книга, не можах да я оставя цели 5 минути (колкото ми беше нужно да я прочета). Разказва се за една дебела крава-авантюристка, която паднала в канала, но нека да не ви спойлирам, по-добре си я купете и я прочетете, няма да съжалявате. Razz
Те, такива неща. Много съм доволна от подаръците си, допи ми се мляко, въпреки, че не обичам. С нетърпение очаквам следващия празник! Аплодисменти!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Прасоколеден Подарък   Прасоколеден Подарък Icon_minitime

Прасоколеден Подарък
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Светъ нъ Дискъ :: За форумъ :: Кърпеният Барабан-
Идете на: