Havelock Vetinari
Мнения : 43 Дошъл в Дискъ на : 04.11.2013 Възраст : 35 Местоположение : Анкх-Морпорк
| Заглавие: Привет Пон Ное 04, 2013 7:57 am | |
| Тъй като това е за мен един от най-добрите персонажи създадени някога, реших да се изтреса като него тук, но не се тревожете, нямам яма със скорпиони, нито пък съм чак такъв гении.. казвам се Росен и ... съм на 4 книжки разстояние да събера всичките от серията за диска, та.. да. Туй то засега. | |
|
A_D_P_10
Мнения : 1402 Дошъл в Дискъ на : 05.08.2009 Възраст : 39 Местоположение : Варна
| Заглавие: Re: Привет Пон Ное 04, 2013 4:02 pm | |
| Добре дошъл! | |
|
Freki Старши Форумен Глобален Наставник
Мнения : 1174 Дошъл в Дискъ на : 04.08.2009 Възраст : 40 Местоположение : In Valhalla's Great Backyard
| Заглавие: Re: Привет Пон Ное 04, 2013 4:06 pm | |
| Добре дошъл из нашите земи, Росене. Ветинари и тук си има фен база, не си единствен. Сподели нещо повече за себе си, когато имаш желание, сигурно ще ни бъде интересно. | |
|
Havelock Vetinari
Мнения : 43 Дошъл в Дискъ на : 04.11.2013 Възраст : 35 Местоположение : Анкх-Морпорк
| Заглавие: Re: Привет Сря Авг 27, 2014 10:34 am | |
| Опа, чак сега виждам,че някой се интересува повече от мен хаха ами ... като за начало на 25 годин съм, зодия Лъв... и от София Преподавател съм по английски в 55-то училище на (вече) втори клас! Отделно се занимавам с писане ( имам две неиздадени книги до тук. Пиша трета), Рисувам от 4-ти клас насам, реших да не се занимавам да уча подобно нещо, ами да го правя за развлечение и от любов, а не да ми налага някой задачи и тн. Затова и може би толкова обичам да го правя. Тотален меломан съм, слушам всякаква музика, и рядко не харесвам нещо.. имам и няколко опита в това да миксирам музика, а от няколко години и фотографията ме влече доста и съм се захванал да я практикувам и нея. Общо взето ... рядко ми е скучно | |
|