Еск Архиканцлер
Мнения : 852 Дошъл в Дискъ на : 03.08.2009 Възраст : 36 Местоположение : Невидимия Университет, Анкх-Морпорк
| |
A_D_P_10
Мнения : 1395 Дошъл в Дискъ на : 05.08.2009 Възраст : 39 Местоположение : Варна
| Заглавие: Re: The Shepherd's Crown - последната книга Чет Авг 27, 2015 6:13 pm | |
| Последната книга на Тери Пратчет излезе на пазараИзлезе последната книга на Тери Пратчет, други 10 са недовършени - Цитат :
- "Беше трудно за Тери да завърши книгата, защото здравето му се влоши много през последната година, но той все още се наслаждаваше на писането", заяви един от близките на Пратчет Роб Уилкинс пред Би Би Си.
Книгата е била завършена на 90%, когато писателят е трябвало да престане да работи върху нея заради здравето си.
"Той не успя да я изпипа както му се искаше и имаше няколко идеи, които искаше да доразвие, но това така и не се случи", разказва Уилкинс. - Цитат :
- Той коментира още пред Би Би Си, че Пратчет е оставил страшно много недовършен материал по други произведения.
"Тери винаги пишеше следващата книга, докато тази биваше редактирана. Но съжалявам невероятно много, че те никога няма да бъдат издадени. Има 10 подобни заглавия и ми е известно за фрагменти от много други. Той искаше да има устройство, свързано с пулса му, така че когато сърцето му спре да бие, да затрие всичко от хард диска му", допълни той. | |
|
Еск Архиканцлер
Мнения : 852 Дошъл в Дискъ на : 03.08.2009 Възраст : 36 Местоположение : Невидимия Университет, Анкх-Морпорк
| |
angya Стражник
Мнения : 570 Дошъл в Дискъ на : 07.08.2009 Възраст : 33 Местоположение : АМ
| Заглавие: Re: The Shepherd's Crown - последната книга Пон Авг 01, 2016 10:01 am | |
| И все пак, дори недоизпипана (което не си личи въобще), книгата беше перфектен завършек на поредицата. Просто не можеше да е по-добра, а аз бях започнала да се тревожа след Raising steam, която за мен беше леко разочароваща. Тери не се предаде до последния момент, и това може би беше най-хубавият му подарък за всички хора, които го обичат без дори да го познават лично... | |
|
Еск Архиканцлер
| Заглавие: Re: The Shepherd's Crown - последната книга Вто Ное 20, 2018 8:04 pm | |
| Имам я в нас и не мога да се накарам да я прочета. | |
|
angya Стражник
Мнения : 570 Дошъл в Дискъ на : 07.08.2009 Възраст : 33 Местоположение : АМ
| Заглавие: Re: The Shepherd's Crown - последната книга Чет Дек 20, 2018 11:15 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: The Shepherd's Crown - последната книга | |
| |
|