Мнения : 570 Дошъл в Дискъ на : 07.08.2009 Възраст : 33 Местоположение : АМ
Заглавие: Re: Сериали Пон Авг 27, 2012 5:17 pm
Не съм отговаряла в тази тема о.О
Криминални:
Dexter Castle The Mentalist (само ако имате търпение, в началото всичко е повече от очевидно най-късно в средата на епизода) Unforgettable (як, но cancel...) The Closer (мацката е най-нормалната героиня в сериял, която съм виждала) White Collar (много приятно сериялче с минимум на убийства и максимум на кражби, а главният герой е con man :p) Numb3rs (горе-долу като Менталистът, но математиката е много интересна)
Смешни:
Futurama (no comment) Psych (този може и при криминални...) How I met your mother (макар че го позарязах последно време, не си спомням дали имаше още епизоди, които не съм гледала) The Big Bang Theory (чакаме нови) Community (виж горния) Тhe Simpsons (всичките 20 и колко са там сезона, макар че понякога доскучава) Family Guy (в голяма част от времето просто идиотски, става за губене на време)
House.
Бях загледала Doctor Who, но те са толкова различни актьори, че не знам откъде да почна, а първите (откъм 80 година? или беше 60) не ги намирам нещо... Сигурна съм, че има и други, но те или са спрели да ги снимат (важи за House, Numb3rs & Unforgettable) или съм пропуснала да си запиша, че ги следя, и ще се сетя за тях като ги споменат някъде в интернет...
Някой инфо за Sherlock? Изглежда интересен, но също така изглежда няма нищо общо с името си...
The Grim Reaper СМЪРТ
Мнения : 171 Дошъл в Дискъ на : 05.08.2009 Възраст : 34 Местоположение : Death's Domain
Заглавие: Re: Сериали Вто Авг 28, 2012 7:48 am
DOCTOR WHO... ОТКЪДЕТО И ДА ГО ПОДХВАНЕШ СИ Е CHEESY. ЕФЕКТИТЕ СА СМЕХОТВОРНИ, ДОРИ НА НОВИТЕ ЕПИЗОДИ. АЗ ЛИЧНО ПРЕДПОЧИТАМ АУДИО ВЕРСИИТЕ.
КОЛКОТО ДО SHERLOCK - НА МЕН МНОГО МИ ХАРЕСВА. ВЯРНО, МОДЕРНИЗИРАН Е, МНОГО НЕЩА СА ПРОМЕНЕНИ, НО ХОЛМС СИ Е ХОЛМС.
Ноби Нобс Стражник
Мнения : 885 Дошъл в Дискъ на : 16.08.2009 Възраст : 31 Местоположение : D'Hara
Заглавие: Re: Сериали Пет Авг 31, 2012 11:34 am
Последно Archer гледах, благодарение на Насти. Супер як беше. Жалко че го изгледах толкова бързо.
angya Стражник
Заглавие: Re: Сериали Нед Сеп 02, 2012 12:13 pm
Сега загледах и Perception, който е нещо средно между Хаус и Numb3rs Интересен е, но чакам и други герои освен главния да се развият, иначе няма да го изтърпя. Също така пропуснах един от най-любимите ми: Адвокатите от Бостън ^^
Ноби Нобс Стражник
Заглавие: Re: Сериали Пет Сеп 07, 2012 12:59 pm
Homeland
Вчера се сетих за този сериал и реших да го пробвам иии ... да кажем, че е сам за себе си говори факта, че след като изгледах първия епизод към 1 сутринта не си легнах до като не изгледах целия излязъл 1ви сезон до края. Адски интересен и зарибяващ сериал. Определено го препоръчвам.
Еск Архиканцлер
Мнения : 852 Дошъл в Дискъ на : 03.08.2009 Възраст : 37 Местоположение : Невидимия Университет, Анкх-Морпорк
Заглавие: Re: Сериали Пет Сеп 07, 2012 1:10 pm
Уоу, това звучи яко! За какво става дума? От него ли са ти аватара и сигнатурата?
Ноби Нобс Стражник
Заглавие: Re: Сериали Пет Сеп 07, 2012 1:27 pm
Не, аватарът и сигнатурата са ми от Breaking Bad (който е също много силен сериал, може би един от най-добрите, които съм гледал.). За историята:
След 8 години плен бива намиран, смятаният за мъртъв, сержант Никълъс Броуди и става герой при завръщането си в Америка, дават го постоянно по национална телевизия и цялото ЦРУ празнува заради успеха си, че са го намерили. Но един от агентите на ЦРУ, Кари Андерсън, разбира от свой информатор в Ирак, че американски войник е бил пречупен и започнал да работи за Ал-Каида, при което тя заподозира, че всъщност Броиду е бил намерен само защото така иска Абу Назир, един от главните терористи на Ал-Каида и човекът държал Броиду в плен през тези 8 години. От там тя решава, че трябва да намери начин да го спре и историята почва да се заплита и за да не пускам спойлери, нека кажем, че не всичко се оказва черно и бяло в сериала, има доста обрати и си личи доста влиянието на 24, защото доколкото разбрах Homeland е направен от създателите на 24.
И понеже разказваческите ми умения не блестят ето го и трейлъра: ЦЪК
P.S. Вторият сезон излиза сега, на 30-ти Септември.
angya Стражник
Заглавие: Re: Сериали Съб Сеп 08, 2012 11:42 am
Загледах Lie to me. Втори сезон почва да ми омръзва леко, някакси няма много развитие. Но се справят с отделните епизоди, просто като цяло сякаш нищо не става..
Nastee Стражник
Мнения : 277 Дошъл в Дискъ на : 05.08.2009 Възраст : 39 Местоположение : Sofia
Заглавие: Re: Сериали Съб Сеп 08, 2012 2:54 pm
angya написа:
Загледах Lie to me. Втори сезон почва да ми омръзва леко, някакси няма много развитие. Но се справят с отделните епизоди, просто като цяло сякаш нищо не става..
По добре хвани нещо друго, аз само заради Tim Roth го гледах, ама за 3 сезона нищо впечатляващо.
angya Стражник
Заглавие: Re: Сериали Съб Сеп 29, 2012 3:46 pm
Nastee написа:
angya написа:
По добре хвани нещо друго, аз само заради Tim Roth го гледах, ама за 3 сезона нищо впечатляващо.
Така е, но накрая пак ми липсваше като свърши
Добавям Major Crimes, spin-off на The Closer. Става за губене на времето/чакане на вдъхновение за следващия проект... Също и Go On, много приятна комедийка с Матю Пери, която загледах особено скептично, но се оказа, че греша. Чудя се дали да не пробвам Breaking Bad, но ми е доста трудно (психически отклонения, свързани с промяна и недоверие към всичко непознато )
A_D_P_10
Мнения : 1400 Дошъл в Дискъ на : 05.08.2009 Възраст : 39 Местоположение : Варна
Заглавие: Re: Сериали Пон Окт 01, 2012 10:24 am
- Doctor Who и The Big Bang Theory отдавна ми станаха безинтересни и ги спрях - новите сезони на The Clone Wars (5), QI (10) и Family Guy (11; прогледах го и него) стартираха - този месец започват и Community (4), It's Always Sunny In Philadelphia (8 ) и Red Dwarf (10)
A_D_P_10
Заглавие: Re: Сериали Пон Окт 29, 2012 4:49 pm
Новите "Костенурки" са приятна изненада.
angya Стражник
Заглавие: Re: Сериали Пон Окт 29, 2012 10:50 pm
Six feet under. Because can't find anything better and it's funny seeing Decter kiss a big black cop
A_D_P_10
Заглавие: Re: Сериали Пон Яну 07, 2013 1:57 am
Freki Старши Форумен Глобален Наставник
Мнения : 1174 Дошъл в Дискъ на : 04.08.2009 Възраст : 40 Местоположение : In Valhalla's Great Backyard
Заглавие: Re: Сериали Пон Яну 07, 2013 11:09 am
Това "Развитие в застой" ли е?
Nastee Стражник
Заглавие: Re: Сериали Пон Яну 07, 2013 2:09 pm
Yup. Скоро излиза нов сезон Аз пък с нетърпение чакам това:
A_D_P_10
Заглавие: Re: Сериали Пон Яну 07, 2013 3:30 pm
Ахам, ще зяпаме и това!
A_D_P_10
Заглавие: Re: Сериали Съб Яну 19, 2013 12:13 pm
След 30 години...се завърна!!!
Ноби Нобс Стражник
Заглавие: Re: Сериали Нед Яну 20, 2013 12:12 am
СЕЗОН 4 НА АРЧЪР!
angya Стражник
Заглавие: Re: Сериали Вто Яну 22, 2013 1:18 pm
Изгледах Монк за малко повече от месец. Много добре построен, без вътрешни противоречия, което е особено важно за сериал с такава основна линия (каквито се навъдиха доста последно време). Общо взето, леко и приятно криминално сериалче, препоръчвам на всеки, който не го е гледал още (ако има такива...)
Freki Старши Форумен Глобален Наставник
Мнения : 1174 Дошъл в Дискъ на : 04.08.2009 Възраст : 40 Местоположение : In Valhalla's Great Backyard
Заглавие: Re: Сериали Сря Мар 06, 2013 2:21 pm
Хвърлихте ли поглед на новия сериал Викинги? Засега са излезли първите два епизода и изглежда доста обещаващ. Вече обмислям да си направя прическа като на Рагнар Лотброк. Цък
Освен това, в ролята на един от викингите на Рагнар е Владимир Кулич, който изигра Буливиф в "13-ят воин", което е супер яко, според мен, защото този човек определено знае как се умира зрелищно.
Nastee Стражник
Заглавие: Re: Сериали Сря Мар 06, 2013 7:16 pm
Freki написа:
Хвърлихте ли поглед на новия сериал Викинги? Засега са излезли първите два епизода и изглежда доста обещаващ. Вече обмислям да си направя прическа като на Рагнар Лотброк. Цък
Освен това, в ролята на един от викингите на Рагнар е Владимир Кулич, който изигра Буливиф в "13-ят воин", което е супер яко, според мен, защото този човек определено знае как се умира зрелищно.
Oт теб за пръв път чувам за него. Прочетох малко инфо - това че e продукция на History channel изобщо не ми изглежда добре. Не знам колко качествено е писан и какъв е бюджетът - но ще изтегля първия епизод да видим за какво иде реч.
Еск Архиканцлер
Мнения : 852 Дошъл в Дискъ на : 03.08.2009 Възраст : 37 Местоположение : Невидимия Университет, Анкх-Морпорк
Заглавие: Re: Сериали Чет Мар 07, 2013 5:50 pm
Ооо, Фреки, това изглежда страхотно!!
Тухльо
Мнения : 16 Дошъл в Дискъ на : 07.01.2013 Местоположение : Под моста
Заглавие: Re: Сериали Сря Мар 13, 2013 1:12 am
Викингите са доволно забавни, обаче все пак имам чувството, че нещо им липсва, някак недоизпипано ми стои цялото нещо... не че не си ги гледам с кеф де А арчера става все по-забавен, от малкото неща дето ме карат да се усмихвам, всъщоност след края на епизодите има малка реклама на Legit, доста прекрасна просташка комедийка, първите 2-3 епизода са priceless
Ноби Нобс Стражник
Заглавие: Re: Сериали Сря Мар 27, 2013 12:30 pm
Трябва да го видя тва Vikings. Може и да е яко. Иначе сега почнах Arrow, доста meh е. Ма доста.